Novembre 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
week 44 1 2 3 4
week 45 5 6 7 8 9 10 11
week 46 12 13 14 15 16 17 18
week 47 19 20 21 22 23 24 25
week 48 26 27 28 29 30

Vols estar al corrent de les activitats que fem?

* elements requerits
El Museu de la Mediterrània fomenta la creació artística amb "Ocells al cap"
Taller dOcells al cap a Flare 3 Newcastle 2017. Fotògraf Arto PolusEl Museu de la Mediterrània es convertirà, el 29 i 30 de juny, en un laboratori experimental que acollirà Ocells al Cap (Birds in the Head), un grup de dones artistes de diferents disciplines i nacionalitats que treballen per investigar a través de l'art de la performance, noves formes de comunicació intuïtives i telepàtiques en grup.

Fruit d'aquesta trobada d'investigació experimental, "Ocells al Cap" oferiran dues activitats gratuïtes al Museu: un taller per a dones, el divendres 29 de juny a les 18 h i una performance anomenada "Us estàvem esperant", dissabte 30 de juny a les 19 h, oberta a tots els públics.

El grup desenvolupa performances que obren al públic la possibilitat de poder-hi participar. Amb la intenció que els interessats puguin participar en la construcció dels continguts de l’obra artística alhora que planteja els avantatges de no saber què passarà i l’absència de protagonistes.

El taller planteja la importància del silenci i l’escolta com a maneres de tornar a connectar amb el coneixement interior i la intuïció. Es treballarà en grup per a desenvolupar la improvisació i la espontaneïtat.
 
La performance “Us estàvem Esperant”, és una obra artística que ofereix al públic una oportunitat de realitzar una pregunta. Llavors comença una conversa no-verbal i improvisada mitjançant la accions del grup d’artistes tot creant una peça d’art.

ocells al cap us estavem esperant

Aquesta activitat està inclosa en el cicle Camins Propers, a cura de Mar Serinyà, que neix amb la necessitat de descobrir i conèixer aquells artistes que es troben a la nostra zona i als seus voltants, amb la voluntat d’acostar-los al públic i fomentar la creació d’art contemporani. Un cicle que vol mostrar la diversitat i la multidisciplinarietat dels llenguatges artístics a la vegada, que vol anar mes enllà, tot buscant la transversalitat amb altres disciplines.

Aquest laboratori experimental d’”Ocells al cap” està vinculat a l'exposició: “Mapes efímers. Complicitats i sincronies”, de Denys Blacker al Bòlit Centre d'Art Contemporani de Girona, del 15 de juny al 2 de setembre de 2018.
 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto