Novembre 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
week 44 1 2 3 4
week 45 5 6 7 8 9 10 11
week 46 12 13 14 15 16 17 18
week 47 19 20 21 22 23 24 25
week 48 26 27 28 29 30

Vols estar al corrent de les activitats que fem?

* elements requerits
LÚCID. I CICLE D’ART I POESIA A LA SALA.
LucidLÚCID, I Cicle d’Art i Poesia a La Sala, neix amb l’objectiu de donar visibilitat i veu a artistes amb la voluntat d’apropar l’art contemporani i la poesia al públic, més enllà del museu i la llibreria. En aquest sentit, amb la col·laboració de la llibreria El Cucut i el bar La Sala, aquest cicle té la voluntat d’acostar l’art i la poesia fora de les instal·lacions del Museu de la Mediterrània.

En aquesta doble inauguració, el diumenge 15 d’octubre, a les 12h del matí, estrenarem al bar La Sala, l'exposició de Rosa Pou, una autèntica recepta mèdica per a lletraferits anomenada “Poesia envasada”. Al seu torn, Ester Xargay ho regarà amb la recerca poètica del seu nou poemari “I n f i n i t i u s”.
 
Així, “Poesia envasada” de Rosa Pou ens proposa veure’ns com a pacients. De fet, ella mateixa defineix la seva exposició com la “dosi de poemes envasats elaborats amb la finalitat de ser subministrats per via intravenosa”. Pou ens ofereix així càpsules de poesia per curar a lletraferits i altres dolències de l’ànima.
 
En canvi, “I n f i n i t i u s” de Ester Xargay (Lleonard Muntaner Editor, S.L., 2017) ens proposa una recerca poètica. Constrenyent la creació del poemari, tots els verbs estan escrits en infinitiu. Això fa que Xargay ens presenti un treball que li ha permès navegar per un mar plegat de troballes que li han permès certa atemporalitat i una absència de subjecte explícit.

Així doncs, us convidem a la inauguració d’un espai singular a La Sala, on l’art contemporani i la poesia es donaran la mà.

Activitat gratuïta.
Data i lloc: 15 d’octubre de 2017. El bar La Sala (plaça Ernest Lluch, Torroella de Montgrí).
 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto