Juny 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
week 22 1 2 3
week 23 4 5 6 7 8 9 10
week 24 11 12 13 14 15 16 17
week 25 18 19 20 21 22 23 24
week 26 25 26 27 28 29 30

Vols estar al corrent de les activitats que fem?

* elements requerits
No et perdis les visites guiades d'estiu!
Imatge fulletó visites guiadesEl municipi de Torroella de Montgrí us proposa visites guiades d'estiu amb una oferta de 5 activitats relacionades amb el Parc Natural del Montgrí les Illes Medes i el Baix Ter.

El Museu de la Mediterrània participa en aquestes visites guiades per fomentar la descoberta i divulgació,  al visitant, del ric patrimoni natural i cultural de Torroella de Montgrí i l'Estartit.

Tot seguit detallem les cinc propostes:
 
- La Mina d'aigua de Torroella de Montgrí.
Una visita per endinsar-vos en les profunditats de Torroella i descobrir un dels elements patrimonials més desconeguts i importants de la vila. Majors de 7 anys.

- La guerra de l'arròs: Una història de novel·la.
Dos pobles, Torroella de Montgrí i Pals; Dos personatges: Marquès de Robert i Pere Coll i Rigau; una lluita: l’arròs. Recorregut pels carrers de Torroella per donar a conèixer una història d’intrigues i maquinacions que va tenir lloc a finals del s.XIX i principis del XX.

- Mil anys d'història i llegenda.
Us proposem un passeig per la vila de Torroella de Montgrí apte per a tota la família, amb pinzellades d’història i de llegenda. Al llarg del recorregut visitarem alguns dels palaus i edificis més sorprenents de la vila.

- Viu l'experiència del Projecte Sèpia.
Alliberarem algunes cries de sèpia i, qui vulgui,podrà nedar fins a les sepieres visitables per veure si han posat ous les sèpies. Observacions: Els nens que vulguin visitar les sepieres han de saber nedar i anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Heu de portar ulleres de nedar o màscara d’snorkel. La sortida dependrà de l’estat del mar. Màxim 10 persones

- En carruatge pel Parc.
Una passejada amb carruatge pel Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter, una manera diferent de conèixer el nostre entorn i gaudir d’un indret natural i cultural únic.

Més informació i reserves:
Museu de la Mediterrània - T. 972755180 - www.museudelamediterrania.cat
Oficina de Turisme - T. 972751910 - www.visitestartit.com
 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto