Juny 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
week 22 1 2 3
week 23 4 5 6 7 8 9 10
week 24 11 12 13 14 15 16 17
week 25 18 19 20 21 22 23 24
week 26 25 26 27 28 29 30

Vols estar al corrent de les activitats que fem?

* elements requerits
Inauguració exposició "Epigènesi", de Guillermo Basagoiti
Basagoiti cartell internetAquest dissabte 6 de maig a les 18h s'inaugura l'exposició Epigènesi, de Guillermo Basagoiti que es podrà veure al Museu de la Mediterrània del 6 de maig al 10 de juliol.

Epigènesi és un projecte escultòric molt contundent on Bassagoiti busca que l'espectador es retrobi una sensació perduda, una sensació de benestar antiga.

L'autor no deixa d'investigar i adapta la seva obra a cada l'espai expositiu, enriquint amb progressos el seu treball d'investigació.

Guillermo Basagoiti (Madrid, 1972), autor autodidacte reconeix les seves arrels de manera fulminant. Les sent, mira i observa, compara i expressa. Tot i això, en el seu procés creatiu es deixa endur per la passió, traient, tallant i acoblant en una obra que és fi reflex d’aquella Astúries que el veié créixer, boscs i humitats que inspiren la seva contundència, el seu cromatisme i uns talls directes, sincers i nets.

Com l'artista diu:

(...) Treballo per projectes. Crear és, en primera instància, la transformació d’un impuls. M’interessa el saber intrínsec de cada peça, de cada acte creatiu. Per a això, creo un llenguatge propi amb el què poder expressar una idea concreta. Desenvolupo els projectes tirant d’un fil conductor, de forma intuïtiva i inconscient una peça em duu a la següent, tant a través de l’impuls com de la reflexió que aquesta m’atorga (...)

L'exposició compte amb la participació del poeta Agustí Oliveras.

Trobareu informació complementaria a l'Espai Montgrí.

 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto