Gener 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
week 1 1 2 3 4 5 6 7
week 2 8 9 10 11 12 13 14
week 3 15 16 17 18 19 20 21
week 4 22 23 24 25 26 27 28
week 5 29 30 31
“Desenterrant l’Empordà”, Cicle de conferències
cicle conferencies arqueologiaL’Arqueologia no ha deixat mai d’esforçar-se per revelar els misteris que encara descansen sota terra. Cada any que passa, noves troballes veuen la llum i ens expliquen anècdotes sobre el nostre passat. Des de l’Institut Montgrí, l’alumnat de primer de Batxillerat Humanístic ha pres la iniciativa d’organitzar un cicle de conferències per “treure-li la pols” el panorama arqueològic empordanès. La seva intenció és analitzar, de la mà de diversos especialistes del Museu d'Arqueologia d'Empúries i Ullastret i el Centre d'Arqueologia Ssubaquàtica de Catalunya, els seus descobriments més recents. Escoltarem la història que s’hi amaga al darrera i coneixerem les últimes novetats tecnològiques que han ajudat a realitzar-los.

Us animeu a actualitzar plegats l’Arqueologia?NousTresorsArqueologics CartellPresentem doncs un cicle de conferències per “treure-li la pols” el panorama arqueològic empordanès. De la mà de diversos especialistes analitzarem els descobriments més recents així com la història que s’hi amaga al darrera.

Els dies, hores i conferenciants seran:
  • “Arqueologia per a tots els públics: Què ens expliquen les troballes d’Empúries?”.
    Dimecres 3 de Maig a les 19h, a càrrec de Quim Tremoleda i Pere Castanyer
  • “Arqueologia 2.0: Reconstruint la vida del primer Ullastret”.
    Dimecres 10 de Maig a les 19h, a càrrec de Gabril de Prado i Ferran Codina
  • “Arqueologia subaquàtica: Excavant les profunditats del Cap de Creus”.
    Dimecres 17 de Maig a les 19h, a càrrec de Rut Geli


 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto