La Mina d'Aigua

VISITES GUIADES A LA MINA D’AIGUA DE TORROELLA DE MONTGRÍMinaTorroella 02

L'aigua al llarg de la història sempre ha estat vida i progrés pels pobles. Tot nucli habitat ha tingut una font d'aigua al voltant de la qual s'ha originat, ha crescut i s'ha desenvolupat amb el pas del temps. Torroella de Montgrí no n’és l’excepció i al voltant de la Mina d'Aigua, de la qual la primera referència és del segle XIV, es va començar a bastir la nostra vila.

El recorregut subterrani de 130 metres de llargada, ofereix una visita molt singular per sota el nucli antic de la vila i permet conèixer una mica més la història de Torroella de Montgrí.
Entreu a la Mina d'Aigua i submergiu-vos sota terra per descobrir un dels elements arquitectònics més importants del patrimoni cultural de la vila.

Tot l'estiu es porten a terme visites guiades en diferents idiomes a La Mina d'aigua:
Català: Dilluns (20h), Dimarts (13h) i Divendres (13h)
Castellà: Dilluns (19h), Dimarts (12h) i Divendres (12h)
Anglès: Dimarts i Divendres (11h)
Francès: Dilluns (18h)

Les visites guiades, són per a grups reduïts de màxim 10 persones i majors de 7 anys. La visita guiada té una durada de 45 minuts i té un cost de 3€ per persona. Places limitades.

Per poder visitar la Mina d’Aigua, és imprescindible realitzar inscripció prèvia al Museu de la Mediterrània, presencialment, al telèfon 972755180 o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
 
 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto